Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Кои са най-добрите лечебни цветове?

Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Лечебните цветове.
Прочетете още
 

Цветовете могат да окажат въздействие върху нашето въодушевление и благоденствие, тъй че в някои случаи те могат да имат лечебни свойства. Някои цветове могат да ви оказват помощ да се отпуснете или да ви донесат наслада.

Кои са най-хубавите лечебни цветове?

Всички цветове могат да имат лечебни свойства за верните хора и в верните условия. Това е по този начин, тъй като не всеки свързва цвета с едно и също значение, тъй че другите хора могат да се възползват от излагането на разнообразни цветове. По-долу са изброени какви преимущества може да има всеки цвят.

Зелено

Зеленото е натурален лековит цвят, тъй като постоянно участва в света към нас. Да бъдеш заобиколен от зеленина може да помогне на някого да се почувства спокоен и да получи успокояващи мисли. Може да помогне за балансиране на мозъка и да накара някой да се почувства едно цяло с природата. Зеленото може да бъде изключително лечебно за сърцето, белите дробове и кръвоносната система. Храната със зелен цвят може да насърчи Qi на черния дроб за усмиряване на черния дроб, облекчение на депресията и облекчение на страстите. Освен това може да контролира функционалността на черния дроб и жлъчния мехур и да помогне на черния дроб да се детоксикира.  

Син

Синьото е цвят, който може да успокои мозъка, тялото и духа. Хората, които са изложени на синьо, постоянно се усещат по-спокойни, което може да помогне за облекчение на болката. Синьото може да намали кръвното налягане и да понижи ускорения пулс. Това е страховит цвят за мозъка, тъй като може да управлява мощни страсти и главоболие. Също по този начин е добър за възстановяване на петте сетива, изключително обонянието, зрението и звука. Това е страховит цвят за възстановяване на съня, изключително за неспокойни деца или хора, страдащи от бодърствуване. Синьото е страховит лековит цвят, тъй като е и най-популярният цвят в света.

Бяло

Тъй като бялото е композиция от всички цветове на светлината, то може да има лечебните преимущества на всички останали цветове. Бялото е цвят, който може да символизира непорочност и истина. Може да подтикне към размисъл и да увеличи продуктивността, като и двете могат да оказват помощ за излекуването на мозъка. По време на физически лековит развой, излагането на бяло може да помогне за възстановяване на времето за възобновяване на доста болести. Бялото може също да помогне за разрешаване на спорове, с цел да усъвършенства психологичното здраве на всички участници. Помага за попречване на сърдечно-съдови болести, успокоява страстите и предизвиква придвижването на червата.  

Лилав

Това е грациозен цвят, който може да накара хората да се усещат спокойни, като оказва помощ на пациентите да се почувстват облекчени от напрежението и да спят по-добре. Това е добър цвят за възстановяване на имунната и нервната система на индивида. Може да има и противовъзпалителни свойства.

Жълт

Жълтото може да помогне на хората да се съсредоточат, давайки им умствена изясненост. Може да помогне за лекуване на проблеми с храносмилането и да насърчи дълготрайна сила. Като цяло позитивните мисли могат да оказват помощ на хората да се излекуват по доста способи, заради което жълтото е толкоз въздействащо. Изследванията демонстрират, че храната с жълт цвят обезпечава хранителни субстанции, в това число въглехидрати, диетични фибри, витамини A, D и B, и каротин и така нататък Тя може да подкрепи придвижването на червата, контролира холестерола в кръвта, подкрепя антиоксидантните функционалности, предизвиква детоксикацията, укрепва имунитета и забавя стареенето и така нататък Жълтото подтиква силата на далака, споделя доктор Янг, което въздейства повече, в сравнение с допускате. Може да усъвършенства храносмилането и метаболизма, да усъвършенства способността за мислене и размишление, да подхранва мускулите (отбелязано) и да понижава паниките и манията

Червен

Червеното е подтикващ цвят, тъй че може да помогне на пациентите, като усъвършенства тяхната жизнеспособност и енергийни равнища. Излагането на някого на алено може да бъде потребно, в случай че той се занимава с безсилие, парализа или друго положение, което предизвиква проблеми с ниска сила и подвижност. Червеното покачва адреналина и може да усили притока на кръв и кръвното налягане. Така че би трябвало да се заобикаля от всеки, който страда от високо кръвно налягане. Хората, страдащи от запек, са постигнали триумф, когато са заобиколени от аления цвят.

Оранжево

Оранжевият цвят е изключително потребен за имунната система, както и за белите дробове, черния дроб и далака. Освен това хранителният портокал е превъзходен източник на витамин С, който е мощен антиоксидант, който може да помогне за възстановяване на здравето на човек, в случай че се яде постоянно.

Розов

Това е мощно енергиен, буен цвят, който споделя доста от преимуществата на аленото, без да е толкоз натоварен. Така че това е щастлив, подтикващ цвят, който няма да навреди на пациенти с високо кръвно налягане. Наличието на розово подарък може да понижи непостоянното държание и вместо това да насърчи добротата.

Черен

Този цвят може да отстрани отрицателната сила от нечий живот, тъй като гълтам всички останали цветове. По този метод съществуването на черно в една стая може да отстрани стресиращата сила. Черното може да понижи безпокойството и да помогне на хората да се съсредоточат върху страстите си. Може също да помогне на някои хора да се оправят със скръбта. Това е цветът на бъбреците. Черната храна може да тонизира бъбреците и да е от изгода за репродуктивната система и отделителната система.

Кафяв

Този цвят може да помогне за понижаване на физическото и прочувственото напрежение, което може да направи човек физически по-силен и по-малко уплашен като резултат. Да бъдеш заобиколен от кафяво може да помогне на някого да почувства по-силна връзка със земята. Това е привлекателен и прочут цвят.

Лимонено

Лимоненото е версия на зеленото с повече сила. Така че може да помогне на хората да бъдат по-активни, като в същото време се усещат сигурни и сигурни. Цвят Лимон ще усъвършенства нечий имунитет. Освен това хранителният лимонен цвят също е здравословен, тъй като е богат на витамин С и антиоксиданти.

Цвят Лавандула

Лавандулата е гальовен колорит на лилаво, който може да усъвършенства жизнеността на някого и да го накара да се усеща млад. Цветът се свързва с непорочност, успокоение и непорочност. Това е страховит цвят, с цел да сте наоколо, в случай че желаете да медитирате или да размишлявате. Освен това растението лавандула има лечебни свойства, като възстановяване на съня и понижаване на болката.

 

Практикуването на дихателни извършения в стаята с лечебни цветове може да помогне на мозъка и тялото на някого да се почувстват спокойни, което може да го накара да се почувства по-добре по-бързо. Цветотерапията обаче би трябвало да се употребява в допълнение към лекуването, препоръчано от доктор, а не вместо. Лечебните цветове могат да имат доста преимущества, само че при тежки положения те няма да бъдат ефикасни без научно потвърдени средства.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР